Maalämpöratkaisut kiinteistöihin – palvelua Turun alueella

Ota yhteyttä

Sauvon Kylmähuolto Oy tarjoaa maalämpöpalvelut kerrostaloihin, teollisuuden toimitiloihin ja halleihin sekä muihin kiinteistöihin.
Palvelemme sinua pitkällä ammattikokemuksella Paimiossa, Sauvossa ja muualla Turun seudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Luotettava kumppani energiatehokkaassa lämmityksessä

Etsitkö ratkaisua kiinteistösi lämmitykseen, joka on sekä ympäristöystävällinen että taloudellinen? Tarjoamme räätälöityjä maalämpöratkaisuja Turun seudun kiinteistöille. Meillä on kokemusta ja asiantuntemusta tarjota tarpeitasi parhaiten vastaavat lämmitysratkaisut.

Pääasiallisesti toteutamme maalämpöpalvelut teollisuudelle, halleihin ja kerrostaloihin sekä muihin kiinteistöihin. Myös omakotitaloihin onnistuu tarpeen mukaan – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Yhteystietoihin

Miksi valita maalämpö?

Maalämpö on ekologinen ja kestävä energiamuoto, joka hyödyntää maaperän lämpöä lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon. Se ei ainoastaan vähennä hiilijalanjälkeäsi, vaan myös säästää huomattavasti energiakustannuksissasi pitkällä aikavälillä. Lisäksi maalämpöjärjestelmät ovat luotettavia ja kestäviä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kiinteistöille.

 

Maalämpöratkaisujen lisäksi tarjoamme markkinoiden parhaat lämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen.

Rehtiä palvelua pitkällä ammattikokemuksella

Meillä on useiden vuosien kokemus maalämpöjärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta. Jokainen kiinteistö on erilainen, ja siksi tarjoamme aina räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on löytää juuri sinulle sopivat maalämpöratkaisut.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä asiakaspalvelua projektin jokaisessa vaiheessa. Olemme alueella tunnettuja hyvästä ja rehdistä palvelustamme!

Varaa ilmainen kartoituskäynti!

Saat aina ammattilaisen arvion palvelukustannuksista ennen projektin aloitusta.

Tilaa kartoituskäynti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluatko tietää lisää maalämpöratkaisuista tai varata ilmaisen kartoituskäynnin kiinteistöllesi? Ota rohkeasti yhteyttä Sauvon Kylmähuoltoon ja kerro, kuinka voimme olla avuksi. Katsotaan yhdessä energiatehokkaat ja kestävät lämmitysratkaisut juuri sinun tarpeisiisi!

 

Saat meidät ensimmäisellä kerralla parhaiten kiinni sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian ja teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen!

Ota yhteyttä