Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huollot Turun talousalueella

Ota yhteyttä

Sauvon Kylmähuolto Oy myy ja asentaa markkinoiden parhaat lämpöpumput sekä yksityisten kotitalouksien että yritysasiakkaiden tarpeisiin. Saat meiltä myös kaikki tarvittavat lämpöpumppujen huolto- ja korjauspalvelut. Palvelemme alan lujalla ammattitaidolla Paimiossa, Sauvossa ja muualla Turun seudulla.

Myynti, asennus ja huoltopalvelut alan ammattilaiselta

Ilmalämpöpumpun valinnassa ja asennustöissä on syytä kääntyä alan asiantuntijan puoleen. Olemme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan lämpöpumpun valinnassa. Pumppu valitaan muun muassa huoneiston pohjaratkaisun ja koon perusteella, jotta järjestelmällä saavutetaan paras mahdollinen toiminta sekä säästö. Huolehdimme pumpun asianmukaisesta asennuksesta ja mahdollisen vikatilanteen yllättäessä vastaamme pumpun toiminnasta vielä vuosia asennuksen jälkeenkin.

 

Sauvon Kylmähuolto Oy palvelee myös kylmälaitteisiin liittyvissä asennus-, huolto- ja korjaustarpeissasi.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta lähes minkä tahansa asunnon tai kiinteistön lämmitysratkaisuksi. Lämpöpumppu tuottaa tutkitusti saman lämmön huomattavasti pienemmällä sähkönkulutuksella sähköpatteriin verrattuna. Energiatehokas ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta vaivattoman lämmönsäätelyn vaikutuksesta. Voit säätää lämmityksen lämpötilaa helposti mielesi mukaan. Talven pakkasilla lämpöpumppu pitää huolen huoneiston kotoisasta lämpötilasta ja kesähelteillä se viilentää sisäilmaa tehokkaasti.

 

Yksi ilmalämpöpumpun suurimmista eduista, verrattuna esimerkiksi sähkö- ja öljylämmitteisiin huoneistoihin, on sen energiatehokkuus. Kun valitset kotisi, vapaa-ajan asuntosi, toimitilasi tai muun kiinteistösi lämmitysjärjestelmäksi lämpöpumpun, teet selvää taloudellista säästöä jokaisena vuodenaikana.

Kysy lisää!

Kuvagalleria

Tutustu lämpöpumppujen valikoimaamme ja erilaisiin työkohteisiimme kuvagalleriassa!

Kiinnostuitko? Kysy lisää ottamalla yhteyttä!

Sauvon Kylmähuolto Oy myy alan parhaimmistoon kuuluvat lämpöpumput kilpailukykyisin kustannuksin. Palveluumme sisältyy aina asiantuntija-apu pumpun valinnassa sekä laitteen asennustyöt ammattilaisen toteuttamana. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä meiltä kustannustehokas tarjous!

 

Toivomme ensimmäistä yhteydenottoa sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä – vastaamme jokaiseen yhteydenottoon viivyttelemättä. Toimialueemme kattaa joustavasti Paimion, Sauvon sekä muun Turun talousalueen.

Yhteystiedot