Kaiken kattavat kylmähuollot Turun seudulla

Ota yhteyttä

Sauvon Kylmähuolto Oy on kylmälaitehuoltojen kokenut ammattilainen. Palvelumme kattavat kaikenlaiset kylmäalaan liittyvät asennus-, huolto- ja korjaustyöt sekä korkealaatuisten laitteiden myynnin. Toimipaikkamme sijaitsee Sauvossa toimialueemme kattaessa koko Turun talousalueen.

Kylmäalan moniosaaja palveluksessasi

Me Sauvon Kylmähuolto Oy:llä olemme kylmälaitehuoltojen asiantuntijoita laaja-alaisella ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Tarjoamme palvelut kaikenlaisten kylmälaitteiden – kotikylmiöistä suurehkoihin jäähdytyskaappeihin – asennus-, huolto- ja korjaustöihin ja myymme markkinoiden parhaat laitteet kilpailukykyisen hinnoin.

Lue lisää yrityksestämme

Kylmälaitteiden myynti ja asennus sekä huolto- ja korjaustyöt

Valikoimastamme löydät laadukkaat kylmälaitteet niin kotitalouksiin kuin ammattikäyttöönkin. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme takaa laitteen tehokkaan, taloudellisen ja turvallisen toiminnan.

 

Uusien laitteiden asennustöiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös kaikki tarvittavat kylmäalan huolto- ja korjaustyöt laitteen merkistä tai iästä riippumatta. Kylmälaitteet on syytä huollattaa alan ammattilaisella tasaisin väliajoin, sillä laitteen huono toiminta voi aiheuttaa vaaratilanteita ja lisää turhaan laitteen energiankäyttökustannuksia.

 

Yrityksellämme on Tukesin kylmäaineluvat alle 3 kg:n laitteille sekä sähkötyöoikeudet. Yli 3 kg:n asennustyöt saat kauttamme alihankintana.

Pyydä tarjous

Teemme myös ilmastointihuollot sekä kiinteistöihin että autoihin

Korjaamme ja huollamme myös kaikenlaisten huoneistojen ja kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmät merkkiriippumattomasti. Kysy meiltä myös autojen ilmastointihuolloista!

 

Käytössämme ovat ajanmukaiset laitteistot, joiden avulla suoritamme laadukkaasti myös kaikkein vaativimmat ja suurimmat ilmastointijärjestelmien huollot.

 

Muistathan, että palveluihimme kuuluu myös korkealaatuisten ilmalämpöpumppujen myynti ja asennuspalvelut.

Lue lisää

Kuvagalleria

Tutustu valikoimaamme ja työhömme kuvagalleriassa!

Tilaa palvelut ottamalla yhteyttä

Ole meihin yhteydessä ja kerro millaista kylmäalan palvelua tarvitset. Tavoitat meidät nopeasti sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Sauvon Kylmähuolto Oy palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita Sauvossa, Paimiossa ja muualla Turun seudulla.

Yhteydenotto